Title: Nudging in der Betriebsverpflegung : Umsetzung mit dem Praxispartner LZ-Catering ; verantwortlich für die Betriebsverpflegung der Lufthansa Group
Language: German
Authors: Adam, Sibylle 
Rossi, Carolina Diana 
Pfannes, Ulrike 
Pape, Silvia 
Issue Date: 5-Feb-2019
Part of Series: Nudging : Per Stups gesünder? ; Tagungsband Nudging-Seminar 
Conference: Kompetenzzentrum für Ernährung Wissenschaftsseminar : Nudging ; Per Stups gesünder? 2019 
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/10097
Institute: Department Ökotrophologie 
Fakultät Life Sciences 
Department Gesundheitswissenschaften 
Type: Poster
Appears in Collections:Publications without full text

Show full item record

Page view(s)

150
checked on Dec 26, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons