Publisher URL: https://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2019/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-25-2019.pdf
Title: Umsetzung des DGE-Qualitätsstandards für die Betriebsverpflegung in einer Hochschulmensa : Eine kontrollierte Untersuchung der Energie-und Nährstoffzufuhr von Hochschulangehörigen im Prä-Post-Vergleich
Language: German
Authors: Schneider, Melanie 
Nössler, Carolin 
Carlsohn, Anja 
Lührmann, Petra 
Other : Deutsche Gesellschaft für Ernährung 
Issue Date: Mar-2019
Source: Poster : P4-1
Part of Series: Proceedings of the German Nutrition Society 
Volume number: 25
Journal or Series Name: Abstractband zum ... wissenschaftlichen Kongress 
Startpage: 64
Endpage: 64
Conference: Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung 2019 
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/10140
ISBN: 978-3-88749-260-1
Institute: Department Ökotrophologie 
Fakultät Life Sciences 
Type: Chapter/Article (Proceedings)
Appears in Collections:Publications without full text

Show full item record

Page view(s)

74
checked on Dec 26, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.