Publisher URL: | https://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2018/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-24-2018.pdf | Title: | Umsetzung des DGE-Qualitätsstandard für die Betriebsverpflegung in einer Hochschulmensa : Lebensmittelverzehr von Studierenden und Beschäftigten im Prä-Post-Vergleich | Language: | German | Authors: | Schneider, Melanie Nössler, Carolin Carlsohn, Anja Lührmann, Petra |
Issue Date: | 8-Mar-2018 | Source: | Poster : P 4-6 | Part of Series: | Proceedings of the German Nutrition Society | Volume number: | 24 | Journal or Series Name: | Abstractband zum ... wissenschaftlichen Kongress | Startpage: | 53 | Endpage: | 53 | Conference: | Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung 2018 | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12738/10142 | Institute: | Department Ökotrophologie Fakultät Life Sciences |
Type: | Chapter/Article (Proceedings) |
Appears in Collections: | Publications without full text |
Show full item record
Add Files to Item
Note about this record
Export
Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.