DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaas, Christoph-
dc.date.accessioned2020-08-26T09:15:46Z-
dc.date.available2020-08-26T09:15:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationKap. H : Prüfungen und Leistungskontrollen, H 5 : Schriftliche Prüfungen, H 5.3en_US
dc.identifier.issn2198-5693en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12738/1057-
dc.language.isodeen_US
dc.publisherDUZ Verlags- und Medienhausen_US
dc.relation.ispartofNeues Handbuch Hochschullehreen_US
dc.subject.ddc370: Erziehung, Schul- und Bildungswesenen_US
dc.titleIn sieben Schritten zur kompetenzorientierten Klausur in der Ingenieurmathematikde
dc.typeArticleen_US
local.contributorPerson.editorBerendt, Brigitte-
local.contributorPerson.editorFleischmann, Andreas-
local.contributorPerson.editorSchaper, Niclas-
local.contributorPerson.editorSzczyrba, Birgit-
local.contributorPerson.editorWildt, Johannes-
tuhh.oai.showtrueen_US
tuhh.publication.instituteFakultät Life Sciencesen_US
tuhh.publication.instituteDepartment Biotechnologieen_US
tuhh.publisher.urlhttps://www.nhhl-bibliothek.de/de/handbuch/gliederung/#/Beitragsdetailansicht/289/2564/In-sieben-Schritten-zur-kompetenzorientierten-Klausur-in-der-Ingenieurmathematik-
tuhh.type.opus(wissenschaftlicher) Artikel-
dc.type.casraiJournal Article-
dc.type.diniarticle-
dc.type.driverarticle-
dc.type.statusinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen_US
dcterms.DCMITypeText-
item.creatorGNDMaas, Christoph-
item.fulltextNo Fulltext-
item.creatorOrcidMaas, Christoph-
item.grantfulltextnone-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1de-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_6501-
item.openairetypeArticle-
crisitem.author.deptDepartment Biotechnologie-
crisitem.author.parentorgFakultät Life Sciences-
Appears in Collections:Publications without full text
Show simple item record

Page view(s)

75
checked on Dec 26, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.