Fulltext available Open Access
Title: Eine Untersuchung der Verbraucherakzeptanz von Hülsenfrüchten
Language: German
Authors: Löhr, Hanna 
Issue Date: 20-Oct-2022
Abstract: 
Um in Zukunft die wachsende Bevölkerung auf der Welt bis zum Jahr 2050 nachhaltig und gesund ernähren zu können, bedarf es einer Umstellung der gegenwärtigen Ernährungsweise. Eine Ernährungsweise, die reich an pflanzlichen Nahrungsmitteln und mit weniger Lebensmitteln tierischen Ursprungs auskommt, bringt sowohl Vorteile für die Gesundheit als auch für die Umwelt. Hülsenfrüchte spielen als wertvol...

In order to feed the world's growing population in a sustainable and healthy way until 2050, a change in the current diet patterns is required. A diet rich in plant-based foods and less food of animal origin will lead to a better overall health within the population and to environmental benefits. Pulses play an important role in plant-based diets as a valuable source of protein. The health and sus...
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/13212
Institute: Fakultät Life Sciences 
Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Peters, Birgit Käthe 
Referee: Wegmann, Christoph 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
LöhrHannaBA_geschwärzt.pdf4.29 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

224
checked on Apr 12, 2025

Download(s)

521
checked on Apr 12, 2025

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.