Verlagslink DOI: | 10.1016/j.foodres.2017.12.041 | Titel: | Determining quality parameters of fish oils by means of 1H nuclear magnetic resonance, mid-infrared, and near-infrared spectroscopy in combination with multivariate statistics | Sprache: | Englisch | Autorenschaft: | Giese, Editha Winkelmann, Ole Rohn, Sascha Fritsche, Jan |
Schlagwörter: | Anisidine value; Artificial neural networks; Data fusion; Infrared spectroscopy; Nuclear magnetic resonance spectroscopy; Peroxide value | Erscheinungsdatum: | 1-Apr-2018 | Verlag: | Elsevier | Zeitschrift oder Schriftenreihe: | Food research international | Zeitschriftenband: | 106 | Anfangsseite: | 116 | Endseite: | 128 | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12738/13922 | ISSN: | 1873-7145 | Begutachtungsstatus: | Diese Version hat ein Peer-Review-Verfahren durchlaufen (Peer Review) | Einrichtung: | Fakultät Life Sciences Department Ökotrophologie |
Dokumenttyp: | Zeitschriftenbeitrag |
Enthalten in den Sammlungen: | Publications without full text |
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