Verlagslink DOI: | 10.3390/molecules25081946 |
Titel: | Structure-dependent activity of plant-derived sweeteners |
Sprache: | Englisch |
Autorenschaft: | Çiçek, Serhat Sezai |
Herausgeber*In: | Sippl, Wolfgang Ntie-Kang, Fidele |
Schlagwörter: | mogrosides; natural product; non-caloric sweeteners; phyllodulcin; plant origin; stevia glycosides |
Erscheinungsdatum: | 22-Apr-2020 |
Verlag: | MDPI |
Zeitschrift oder Schriftenreihe: | Molecules |
Zeitschriftenband: | 25 |
Zeitschriftenausgabe: | 8 |
Zusammenfassung: | Human sensation for sweet tastes and the thus resulting over-consumption of sugar in recent decades has led to an increasing number of people suffering from caries, diabetes, and obesity. Therefore, a demand for sugar substitutes has arisen, which increasingly has turned towards natural sweeteners over the last 20 years. In the same period, thanks to advances in bioinformatics and structural biolo... |
URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12738/14580 |
ISSN: | 1420-3049 |
Begutachtungsstatus: | Diese Version hat ein Peer-Review-Verfahren durchlaufen (Peer Review) |
Einrichtung: | Christian-Albrechts-Universität zu Kiel |
Dokumenttyp: | Zeitschriftenbeitrag |
Enthalten in den Sammlungen: | Publications without full text |
Zur Langanzeige
Volltext ergänzen
Feedback zu diesem Datensatz
Export
Diese Ressource wurde unter folgender Copyright-Bestimmung veröffentlicht: Lizenz von Creative Commons