Verlagslink DOI: 10.3390/su152316370
Titel: Consumer perception of food product packaging materials sustainability versus life cycle assessment results : the case of processed tomatoes ; a quantitative study in Germany
Sprache: Englisch
Autorenschaft: Bock, Marisa 
Meyerding, Stephan 
Herausgeber*In: Dong, Ping 
Long, Yu 
Erscheinungsdatum: 28-Nov-2023
Verlag: MDPI
Zeitschrift oder Schriftenreihe: Sustainability 
Zeitschriftenband: 15
Zeitschriftenausgabe: 23
Zusammenfassung: 
Due to increasing environmental awareness, especially among the young German population, people are increasingly striving to buy food in the most environmentally friendly way. In this context, packaging is becoming the focus of sustainability assessment, not because of its protection against food waste but because of the increasing amount of packaging rubbish. The aim of this study is to investiga...
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/14873
ISSN: 2071-1050
Begutachtungsstatus: Diese Version hat ein Peer-Review-Verfahren durchlaufen (Peer Review)
Einrichtung: Department Ökotrophologie 
Fakultät Life Sciences 
Dokumenttyp: Zeitschriftenbeitrag
Hinweise zur Quelle: article number: 16370
Enthalten in den Sammlungen:Publications without full text

Zur Langanzeige

Seitenansichten

133
checked on 17.04.2025

Google ScholarTM

Prüfe

HAW Katalog

Prüfe

Volltext ergänzen

Feedback zu diesem Datensatz


Diese Ressource wurde unter folgender Copyright-Bestimmung veröffentlicht: Lizenz von Creative Commons Creative Commons