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https://doi.org/10.48441/4427.2167
Verlagslink DOI: | 10.1016/j.jafr.2024.101579 |
Titel: | A cross-cultural study : how product attributes and cultural values influence chocolate preferences |
Sprache: | Englisch |
Autorenschaft: | Meyerding, Stephan G. H. Trinh, Bao Hanh |
Schlagwörter: | Chocolate preferences; Consumer behavior; Cross-cultural study; Cultural values; Sustainable consumption |
Erscheinungsdatum: | 19-Dez-2024 |
Verlag: | Elsevier |
Zeitschrift oder Schriftenreihe: | Journal of agriculture and food research |
Zeitschriftenband: | 19 |
Zusammenfassung: | The prevalence of global environmental issues and dietary-related health problems raises the importance of sustainable food consumption. This study investigates the relationship between consumers' personal and cultural values and their chocolate preferences across six countries: Vietnam, Iran, Germany, Greece, Turkey, and Venezuela. A choice experiment was conducted with 412 participants, who sele... |
URI: | https://hdl.handle.net/20.500.12738/16766 |
DOI: | 10.48441/4427.2167 |
ISSN: | 2666-1543 |
Begutachtungsstatus: | Diese Version hat ein Peer-Review-Verfahren durchlaufen (Peer Review) |
Einrichtung: | Department Ökotrophologie Fakultät Life Sciences |
Dokumenttyp: | Zeitschriftenbeitrag |
Enthalten in den Sammlungen: | Publications with full text |
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