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Title: Akzeptanz von Mikroalgen in Lebensmitteln bei VeganerInnen
Language: German
Authors: Kameyama, Sara 
Issue Date: 14-Feb-2024
Abstract: 
Jede dritte jugendliche Person in Deutschland ernährt sich oft bis sehr oft vegetarisch oder vegan. Besonders jungen Menschen ist der Einfluss ihrer Ernährungsweise auf die Umwelt bewusst. Während alternative Ernährungsformen wie Vegetarismus und Veganismus in den letzten Jahrzehnten immer bekannter werden, sind alternative Konzepte wie Mikroalgenprodukte als Funktionale Lebensmittel noch selten z...

Every third young person in Germany often to very often eats a vegetarian or vegan diet. Young people in particular are aware of the impact of their diet on the environment. While alternative diets such as vegetarianism and veganism have become increasingly popular in recent decades, alternative concepts such as microalgae products as functional foods are even less common. The aim of this thesis i...
URI: https://hdl.handle.net/20.500.12738/17089
Institute: Fakultät Life Sciences 
Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Wegmann, Christoph 
Referee: Naujoks, Petra 
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