DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorWestenhöfer, Joachim-
dc.date.accessioned2020-09-02T15:38:14Z-
dc.date.available2020-09-02T15:38:14Z-
dc.date.issued1993
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12738/4490-
dc.language.isodeen_US
dc.publisherStuttgart ; Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft
dc.relation.ispartofEchte und vermeintliche Risiken der Ernährung.
dc.titleErnährungsberatung als Risikofaktor für Ernährungsverhalten?
dc.typeinBooken_US
local.contributorPerson.editorErbersdobler, H.-
local.contributorPerson.editorWolfram, G.-
tuhh.container.endpage53
tuhh.container.startpage47
tuhh.oai.showtrueen_US
tuhh.publication.instituteGeorg-August-Universität Göttingenen_US
tuhh.type.opusInBuch (Kapitel / Teil einer Monographie)-
dc.type.casraiBook Chapter-
dc.type.dinibookPart-
dc.type.driverbookPart-
dcterms.DCMITypeText-
item.creatorGNDWestenhöfer, Joachim-
item.fulltextNo Fulltext-
item.creatorOrcidWestenhöfer, Joachim-
item.grantfulltextnone-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1de-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_3248-
item.openairetypeinBook-
crisitem.author.deptDepartment Gesundheitswissenschaften-
crisitem.author.orcid0000-0002-3203-6599-
crisitem.author.parentorgFakultät Life Sciences-
Appears in Collections:Publications without full text
Show simple item record

Page view(s)

44
checked on Dec 26, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.