DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorRossi, Carolina Diana
dc.contributor.authorAdam, Sibylle
dc.contributor.authorPfannes, Ulrike
dc.contributor.authorSönneken, H.
dc.contributor.authorHermann-Schuster, D.
dc.date.accessioned2020-09-02T15:38:21Z-
dc.date.available2020-09-02T15:38:21Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12738/4516-
dc.language.isoen
dc.titleDigital photography combined with ecological momentary assessment (EMA) to analyse the choice behaviour of consumers - observation in a canteen and derived recommendations for nudge interventions [Annual Scientific Meeting - UK Society for behavioural medicine]
dc.typeOther
dc.relation.conferenceUK Society for behavioural medicine
tuhh.oai.showtrueen_US
tuhh.publication.instituteDepartment Ökotrophologie
tuhh.publication.instituteFakultät Life Sciences
tuhh.type.opusSonstiges-
dc.type.casraiOther-
dc.type.diniOther-
dc.type.driverother-
dcterms.DCMITypeText-
item.creatorGNDRossi, Carolina Diana-
item.creatorGNDAdam, Sibylle-
item.creatorGNDPfannes, Ulrike-
item.creatorGNDSönneken, H.-
item.creatorGNDHermann-Schuster, D.-
item.fulltextNo Fulltext-
item.creatorOrcidRossi, Carolina Diana-
item.creatorOrcidAdam, Sibylle-
item.creatorOrcidPfannes, Ulrike-
item.creatorOrcidSönneken, H.-
item.creatorOrcidHermann-Schuster, D.-
item.grantfulltextnone-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1en-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_1843-
item.openairetypeOther-
crisitem.author.deptDepartment Gesundheitswissenschaften-
crisitem.author.deptDepartment Ökotrophologie-
crisitem.author.deptDepartment Ökotrophologie-
crisitem.author.parentorgFakultät Life Sciences-
crisitem.author.parentorgFakultät Life Sciences-
crisitem.author.parentorgFakultät Life Sciences-
Enthalten in den Sammlungen:Publications without full text
Zur Kurzanzeige

Seitenansichten

64
checked on 27.12.2024

Google ScholarTM

Prüfe

HAW Katalog

Prüfe

Volltext ergänzen

Feedback zu diesem Datensatz


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt.