Fulltext available Open Access
License: 
Title: Corporate Social Responsibility in der Systemgastronomie
Language: German
Authors: Wolf, Daniel 
Issue Date: 4-Feb-2015
Abstract: 
Ziel dieser Bachelorarbeit ist es, CSR anhand einer Bestandsaufnahme von Kommunikationsmerkmalen (Schwerpunkt Online-Kommunikation) in einen Kontext mit Systemgastronomie (Fast-Food) zu bringen, dabei Besonderheiten der branchenspezifischen Kommunikation von CSR herauszustellen und diese kritisch zu hinterfragen.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/6890
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Wegmann, Christoph 
Referee: Wulf, Bernd 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Daniel_Wolf_BA.pdf403.17 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

465
checked on Dec 26, 2024

Download(s)

710
checked on Dec 26, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.