Fulltext available Open Access
License: 
Title: Die wesentlichen Kennzeichnungselemente der Lebensmittelinformationsverordnung (EU) Nr. 1169/2011 Anforderungen und Wirtschaftlichkeit der Nährwertkennzeichnung am Beispiel von kleineren Unternehmen der Fleischwirtschaft
Language: German
Authors: Burrichter, Sina 
Issue Date: 27-Jun-2016
Abstract: 
./.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/7411
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Riehn, Katharina 
Referee: Rodzinski, Nicole 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Bachelorarbeit_Sina_Burrichter.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

130
checked on Dec 25, 2024

Download(s)

642
checked on Dec 25, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.