Fulltext available Open Access
License: 
Title: Rezeptentwicklung zur praktischen Umsetzung der SIBO-Diet
Language: German
Authors: Klump, Johanna 
Issue Date: 29-Apr-2019
Abstract: 
Diese Arbeit beschreibt die Entwicklung von Rezepten, um die SIBO-Diet in der ernährungstherapeutischen Praxis anzuwenden. Dazu wurden schnell zubereitete Rezepte sowohl für das Frühstück, Mittag- und Abendessen als auch für Zwischenmahlzeiten erarbeitet. Die Bachelorarbeit ist für Interessenten der Studienfächer Ernährungswissenschaften und Ökotrophologie informativ.

This paper features the development of recipes in order to use the SIBO-Diet in the filed of nutrition therapy. For that purpose, easily prepared meals were created, including breakfast, lunch, dinner and also snacks. The content of this paper is informativ for peers of nutrition science and ecotrophology.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/8699
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Nannen-Ottens, Silya 
Referee: Andresen, Viola 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Bachelorarbeit_Johanna_Klump_2017.pdf7.26 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

3,493
checked on Dec 27, 2024

Download(s)

36,972
checked on Dec 27, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.