Publisher URL: https://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2019/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-25-2019.pdf
Title: Nudging in der Hochschulgastronomie : Wechsel der Standardoption bei Tellerrgerichten ; Ergebnisse einer Intervention
Language: German
Authors: Pfannes, Ulrike 
Adam, Sibylle 
Rossi, Carolina Diana 
Müller, Sophie 
Bührmann, Johanna 
Böttche, Kerstin 
Berger, Nils 
Other : Deutsche Gesellschaft für Ernährung 
Issue Date: 2019
Source: Poster : P 4-3
Part of Series: Proceedings of the German Nutrition Society 
Volume number: 25
Journal or Series Name: Abstractband zum ... wissenschaftlichen Kongress 
Startpage: 65
Endpage: 65
Conference: Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung 2019 
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/10106
ISBN: 978-3-88749-260-1
Institute: Department Ökotrophologie 
Fakultät Life Sciences 
Department Gesundheitswissenschaften 
Type: Chapter/Article (Proceedings)
Appears in Collections:Publications without full text

Show full item record

Page view(s)

70
checked on Dec 25, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.