Publisher URL: https://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2019/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-25-2019.pdf
Title: Verändert sich der Lebensmittelverzehr (LM-Verzehr) von Hochschulan­gehörigen nach Einführung eines gesundheitsfördernden Verpflegungs­angebots?
Language: German
Authors: Nössler, Carolin 
Schneider, Melanie 
Carlsohn, Anja 
Lührmann, Petra 
metadata.local.contributorCorporate.other: Deutsche Gesellschaft für Ernährung 
Issue Date: Mar-2019
Source: Poster : P 4-2
Part of Series: Proceedings of the German Nutrition Society 
Volume number: 25
Journal or Series Name: Abstractband zum ... wissenschaftlichen Kongress 
Startpage: 64
Endpage: 64
Conference: Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung 2019 
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/10139
ISBN: 978-3-88749-260-1
Institute: Department Ökotrophologie 
Fakultät Life Sciences 
Type: Chapter/Article (Proceedings)
Appears in Collections:Publications without full text

Show full item record

Page view(s)

46
checked on Dec 25, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.