Publisher URL: | https://www.dge.de/fileadmin/public/doc/wk/2019/DGE-Proc-Germ-Nutr-Soc-Vol-25-2019.pdf | Title: | Verändert sich der Lebensmittelverzehr (LM-Verzehr) von Hochschulangehörigen nach Einführung eines gesundheitsfördernden Verpflegungsangebots? | Language: | German | Authors: | Nössler, Carolin Schneider, Melanie Carlsohn, Anja Lührmann, Petra |
metadata.local.contributorCorporate.other: | Deutsche Gesellschaft für Ernährung | Issue Date: | Mar-2019 | Source: | Poster : P 4-2 | Part of Series: | Proceedings of the German Nutrition Society | Volume number: | 25 | Journal or Series Name: | Abstractband zum ... wissenschaftlichen Kongress | Startpage: | 64 | Endpage: | 64 | Conference: | Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung 2019 | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12738/10139 | ISBN: | 978-3-88749-260-1 | Institute: | Department Ökotrophologie Fakultät Life Sciences |
Type: | Chapter/Article (Proceedings) |
Appears in Collections: | Publications without full text |
Show full item record
Add Files to Item
Note about this record
Export
Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.