Title: Lebensmittelverarbeitung im Haushalt
Language: German
Authors: Andreä, Jörg 
Baier, Elvira 
Bölts, Margit 
Bognar, Antal 
Dickau, Torsten 
Godineau, Cecile 
Geppert, Jasmin 
Gillmann, Pierre-Oliver 
Gomm, Ute 
Kindermann, Michael 
Klingshirn, Astrid 
Leicht-Eckardt, Elisabeth 
Lichtenberg, Wolfhart 
Naumann, Gerd 
Prange, Alexander 
Preuße, Heide 
Rapp, Heike 
Schlich, Michaela 
Stamminger, Rainer 
Tauscher, Bernhard 
Wentzlaff, Günter 
Wichmann-Schauer, Heidi 
Krines, Claudia 
Other : Aid Infodienst Ernährung, Landwirtschaft Verbraucherschutz 
Issue Date: 2016
Publisher: aid infodienst Ernährung, Landwirtschaft, Verbraucherschutz e.V.
Part of Series: AID / AID Infodienst Verbraucherschutz, Ernährung, Landwirtschaft 
Volume number: 3953
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/11724
ISBN: 978-3-8308-1216-6
3-8308-1216-7
ISSN: 0176-5507
Edition / version: 2. Auflage
Institute: Fakultät Life Sciences 
Department Ökotrophologie 
Type: Book
Appears in Collections:Publications without full text

Show full item record

Page view(s)

96
checked on Dec 25, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.