Fulltext available Open Access
License: 
Title: Optimierungsmöglichkeiten in der Supply-Chain der Lebensmittelindustrie durch die Blockchain-Technologie und ihre Auswirkungen auf den Endverbraucher am Beispiel des Kaffeemarktes
Language: German
Authors: Späth, Inga 
Issue Date: 2022
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/12915
Institute: Department Wirtschaft 
Fakultät Wirtschaft und Soziales 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Weißbach, Rüdiger  
Referee: Kontny, Henning 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
2021_Spaeth_schw.pdf1.94 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

211
checked on Jul 7, 2024

Download(s)

1,237
checked on Jul 7, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.