Title: Nachhaltige Ernährung an Berufsschulen : Beispiele moderner Unterrichtskonzepte
Language: German
Authors: Carlsohn, Anja 
Keywords: Ernährung; Nachhaltigkeit; Gesundheitskompetenz; Verbraucherverhalten; Tierethik; Systemgastronomie; Berufsschule
Issue Date: 2022
Publisher: Verlag Dr. Kovač
Part of Series: Schriftenreihe Studien zur Berufspädagogik 
Volume number: 62
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/15317
ISBN: 978-3-339-12864-5
3-339-12864-2
ISSN: 1610-6962
Review status: Unknown / not specified
Institute: Fakultät Life Sciences 
Department Ökotrophologie 
Forschungs- und Transferzentrum Medizin, Gesundheit, Technik 
Type: Book
Appears in Collections:Publications without full text

Show full item record

Page view(s)

26
checked on Nov 24, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Add Files to Item

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.