Title: | Nachhaltige Ernährung an Berufsschulen : Beispiele moderner Unterrichtskonzepte | Language: | German | Authors: | Carlsohn, Anja | Keywords: | Ernährung; Nachhaltigkeit; Gesundheitskompetenz; Verbraucherverhalten; Tierethik; Systemgastronomie; Berufsschule | Issue Date: | 2022 | Publisher: | Verlag Dr. Kovač | Part of Series: | Schriftenreihe Studien zur Berufspädagogik | Volume number: | 62 | URI: | http://hdl.handle.net/20.500.12738/15317 | ISBN: | 978-3-339-12864-5 3-339-12864-2 |
ISSN: | 1610-6962 | Review status: | Unknown / not specified | Institute: | Fakultät Life Sciences Department Ökotrophologie Forschungs- und Transferzentrum Medizin, Gesundheit, Technik |
Type: | Book |
Appears in Collections: | Publications without full text |
Show full item record
Add Files to Item
Note about this record
Export
Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.