Fulltext available Open Access
License: 
Title: Entwicklung eines Verpflegungskonzeptes für eine Akut- und Rehabilitationsklinik als Basis zur Einarbeitung und Schulung der Mitarbeiter im Bereich Küche
Language: German
Authors: Liesener, Tanja 
Issue Date: 12-Dec-2011
Abstract: 
Die Gemeinschaftsverpflegung stellt einen zunehmend wichtigen Aspekt in der Gesellschaft dar. Insbesondere in Einrichtungen wie Krankenhäuser und Pflegeheimen, in denen die Verpflegung der Patienten nahezu ausschließlich von Seiten des Betreibers erfolgt, ist sie ein wesentlicher Faktor zum Erhalt und zur Förderung des physischen und auch psychischen Wohlergehens. Die vorliegende Arbeit befasst si...

Communal feeding plays an increasing role in society. This applies in particular to institutions like hospitals and nursing homes where the feeding of the patients lies almost exclusively with the operator and the communal feeding is one main factor for preservation and support of physical and psychical health. This dissertation deals in its main chapter with all factors related to the feeding of ...
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/5526
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Pfannes, Ulrike 
Referee: Krüger, Susanne 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File SizeFormat
LS.OeT.BA.AB11.83.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

195
checked on Apr 6, 2025

Download(s)

127
checked on Apr 6, 2025

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.