Fulltext available Open Access
License: 
Title: Entwicklung und Prüfung von Ersatzstoffen für die Bestimmung des Energieverbrauchs bei gewerblichen Fritteusen nach DIN 18873-3
Language: German
Authors: Klysz, Nadine 
Issue Date: 4-Sep-2019
Abstract: 
Die Normenreihe DIN 18873 befasst sich mit der Energieverbrauchsmessung bei Großkü-chengeräten, der dritte Teil dieser Normenreihe beschäftigt sich mit gewerblichen Frit-teusen. Neben Vorheizzyklus und Warmhaltezyklus wird auch der Energieverbrauch des Frittierzyklus wird derzeit mit tiefgefrorenen vorfrittierten Pommes frites gemessen, was allerdings durch das Verwenden des Veredelungsprodukt Pom...

The series of standards of DIN 18873 refers to measurement of energy consumption of commercial kitchen ware, the third part of DIN 18873 involves commercial fryers. Besides preheat and keep warm cycle the energy consumption of frying cycle is currently meas-ured with deep frozen and pre-fried French fries which is not reproducible because of us-age of French fries as a processed product based on a...
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/8828
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Bachelor Thesis
Advisor: Andreä, Jörg 
Referee: Helm, Andreas 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Klysz_geschwaerzt.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

359
checked on Aug 14, 2025

Download(s)

629
checked on Aug 14, 2025

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.