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Title: Free Choice Profiling von Salmo Salar (L) unterschiedlicher Herkunft undZubereitungsarten
Language: German
Authors: Christ, Stefanie 
Keywords: free choice profiling
Issue Date: 5-Nov-2007
Abstract: 
In dieser Diplomarbeit soll mittels Free Choice Profiling dargestellt werden, welche verschiedenen Aromakomponenten bei Farmlachsen mit konventioneller Fütterung unterschiedlicher Herkunft vom Konsumenten wahrgenommen werden. Die Lachse sind beeinflusst durch Weiterverarbeitung (Räuchern) bzw. Zubereitung (Grillen oder Dünsten).
Die Verkostungen finden im ernährungswissenschaftlichen Labor der ...

This thesis deals with the sensory description of salmon within three different preparation methods origin from three different countries by means of Free Choice Profiling. This descriptive method enables assemble data representing the consumers attitudes. The tastings take place at the nutritional laboratory at the University of Applied Sciences in Hamburg-Bergedorf.
The performance is accompl...
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/6835
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Master Thesis
Advisor: Busch-Stockfisch, Mechthild 
Referee: Schacht, Karlin 
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